برگزاری جلسه با عوامل آشپزخانه در پردیس حضرت فاطمه الزهرا(س) اهواز
جلسه ای با عوامل طبخ و توزیع غذای دانشجویان روز چهارشنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۲ در دفتر سرپرست پردیس برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی پردیس حضرت فاطمه الزهرا(س)؛ جلسه ای با عوامل طبخ و توزیع غذای دانشجویان روز چهارشنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۲ در دفتر سرپرست پردیس برگزار گردید.
این جلسه که با حضور جان بزرگی سرپرست پردیس؛ خلفی معاونت توسعه منابع انسانی؛ مدرسی امور پشتیبانی و عوامل آشپزخانه برگزار شد، در خصوص مسائل مربوط به غذای دانشجویان
به بحث و تبادل نظر پرداختند.
همچنین در این جلسه جان بزرگی در مورد چالشهای موجود و بررسی راهکارهای اجرایی جهت رفع مشکلات فعلی، اصلاح کمیت، کیفیت منو غذایی مطالبی را بیان کردند.