برگزاری مرحله استانی جشنواره غذای سالم ایرانی(سنتی،بومی، محلی) در مدیریت استان
برگزاری مرحله استانی جشنواره غذای سالم ایرانی(سنتی،بومی، محلی) در مدیریت استان
به نقل از روابط عمومی مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان خوزستان
روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ جشنواره غذای سالم ایرانی (مرحله استانی) در مکان مدیریت استان با حضور برگزیدگان مرحله اول این جشنواره و داوران استانی برگزار گردید.
در این رقابت که از ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه با اعلام زمان پخت غذا توسط دانشجویان آغاز و با امتیاز دهی داوران به پایان رسید، نفر برگزیده جهت شرکت در جشنواره کشوری طی ارسال گزارشی به سازمان معرفی گردید.