دانشگاه فرهنگیان استان خوزستان

تمدید جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی ، محلی )

 تمدید جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی ، محلی ) 


 غذاهای اصلی مشتمل بر انواع غذاهای سنتی و محلی هر استان ( اهمیت استفاده از چاشنی ها ، سبزی های معطر محلی استان ها ) انواع آش ها ، آبگوشت ها ، پلوها ، کباب ها ، سالادها ، دسرها و...

هر شرکت کننده دوفیلم 3 الی 5 دقیقه ای ( با حجم حداکثر 150 مگابایت ) تهیه کرده و مطابق الگوی زیر  به صورت آفلاین در سامانه یادگیری الکترونیکی ویژه پردیس / مرکز بارگذاری نماید .

 فیلم اول : 

الف ) : معرفی کامل دانشجومعلمان ( نام و نام خانوادگی ، رشته تحصیلی ، ترم و محل تحصیل )
 دوربین به گونه ای تنظیم شود که تصویر شرکت کننده واضح و قابل شناسایی باشد .

ب) : معرفی نام غذا ، تصویر مواد اولیه و توضیح در خصوص آنها 

فیلم دوم : 

الف)‌ : بیان خلاصه ای از روش پخت و ضبط ویدئو کوتاه از نحوه پخت 

ب) : تصویر نهایی غذا به همراه بیان چکیده ای از ارزش غذایی و فواید مصرف آن در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و سایر توضیحات ضروری و مرتبط 

حفظ شئونات اسلامی حین انجام کار الزامی است .


 ارسال فیلم به پردیس / مرکز  تا ۱۶ دی ماه


به نفرات برتر جوایز نقدی اهدا می گردد .


تذکر : تاکید می گردد که در صورت کسب رتبه برتر در مرحله اول جشنواره ، مرحله دوم جشنواره بین نفرات برتر و به صورت حضوری می باشد .

لینک ثبت نام جشنواره غذای سالم ایرانی:
https://pfzk.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=3929