فراخوان جشنواره غذای سالم ایرانی (سنتی ، بومی و محلی)
به اطلاع دانشجویان مرکز آموزش عالی خدیجه کبری (س) می رساند جشنواره غذای سالم ( سنتی، بومی و محلی) در جهت ضرورت عملیاتی نمودن ساحت ششم سند تحول بنیادین تعلیم و تربیت که اشاره به حفظ و ارتقای سلامت جسمی و روانی دارد و همچنین در راستای تحقق اهداف معاونت دانشجویی دانشگاه فرهنگیان جهت افزایش کسب مهارت های زندگی، افزایش رقابت سالم بین دانشجومعلمان و ترویج فرهنگ سازی استفاده از مواد تولید شده محلی در تهیه غذاهای ملی و بومی اصیل مناطق مختلف کشور برگزار می گردد:
مراحل جشنواره
این جشنواره در سه مرحله برگزار می شود :
الف) مرحله اول : در پردیس ها / مراکز آموزش عالی (به صورت مجازی)
ب) مرحله دوم : استانی (به صورت حضوری)
ج) مرحله سوم : کشوری (به صورت حضوری)
لینک ثبت نام دانشجویان مرکز آموزش عالی خدیجه کبری (س) که متقاضی شرکت در این جشنواره هستند
https://khka.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=3946
نحوه ارسال فیلم ها
1.ارسال فیلم از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی به نشانی http://elearning.cfu.ac.ir و در قسمت مربوطه خواهد بود.
به زودی راهنمای مربوطه اعلام می گردد.
2.هر شرکت کننده دو فیلم 3 الی5 دقیقه ای ) با حجم حداکثر 150 مگابایت ( تهیه کرده و مطابق الگوی زیر به صورت آفلاین بارگذاری نماید .
فیلم اول :
الف ) معرفی کامل دانشجو معلمان ) نام و نام خانوادگی ، رشته تحصیلی ، ترم و محل تحصیل(
) دوربین به گونه ای تنظیم شود که تصویر شرکت کده واضح و قابل شناسایی باشد (
ب) معرفی نام غذا ، تصویر مواد اولیه و توضیح در خصوص آنها
فیلم دوم :
الف) بیان خلاصه ای از روش پخت و ضبط ویدئو کوتاه از نحوه پخت.
ب) تصویر نهایی غذا به همراه بیان چکیده ای از ارزش غذایی و فواید مصرف آن در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و سایر توضیحات ضروری و مرتبط.
اعلام عناوین غذا ها
- هر شرکت کننده می تواند فقط یک نوع غذا (و در صورت تمایل در کنار آن، یک نوع نوشیدنی، سس و سایر چاشنی ها) را برای شرکت در جشنواره معرفی نماید .
- غذای اصلی مشتمل بر انواع غذا های سنتی و محلی هر استان (همیت استفاده از چاشنی ها ،سبزی ها معطر محلی استانها) انواع آش ها ، آبگوشت ها ، پلو ها ، کباب ها ، سالاد ها ، دسرها و........
- حفظ شئونات اسلامی حین انجام کار الزامی است .
- به دو نفر برتر جوایز نقدی اهدا می گردد.
|
ردیف |
عناوین |
زمان بندی |
|
1 |
اطلاع رسانی به دانشجومعلمان |
10 لغایت 14 آذرماه |
|
2 |
ثبت نام دانشجومعلمان متقاضی (از طریق لینک ثبت نام) |
15 لغایت 20 آذرماه |
|
3 |
تشکیل کمیته داوری و صدور ابلاغ برای اعضای کمیته |
14 لغایت 20 آذر ماه |
|
4 |
ارسال فیلم به پردیس ها و مراکز |
29 آذر لغایت 15 دی ماه |
|
5 |
دریافت فیلم ها و داوری و امتیازدهی به غذاها |
29 آذر لغایت 15 دی ماه |
|
6 |
انتخاب دو نفر برتر در هر پردیس و مرکز و ارسال گزارش |
15 لغایت 20 دی ماه |