دانشگاه فرهنگیان استان خوزستان

فراخوان جشنواره غذای سالم ایرانی (سنتی ، بومی و محلی)

 

 

به اطلاع دانشجویان مرکز آموزش عالی خدیجه کبری (س)  می رساند جشنواره غذای سالم ( سنتی، بومی و محلی) در جهت ضرورت عملیاتی نمودن ساحت ششم سند تحول بنیادین تعلیم و تربیت که اشاره به حفظ و ارتقای سلامت جسمی و روانی دارد و همچنین در راستای تحقق اهداف معاونت دانشجویی دانشگاه فرهنگیان جهت افزایش کسب مهارت های زندگی، افزایش رقابت سالم بین دانشجومعلمان و ترویج فرهنگ سازی استفاده از مواد تولید شده محلی در تهیه غذاهای ملی و بومی اصیل مناطق مختلف کشور برگزار می گردد:

 

مراحل جشنواره


این جشنواره در سه مرحله برگزار می شود :
الف) مرحله اولدر پردیس ها / مراکز آموزش عالی (به صورت مجازی)
ب) مرحله دوماستانی (به صورت حضوری)

ج) مرحله سومکشوری (به صورت حضوری)

 

لینک ثبت نام دانشجویان مرکز آموزش عالی خدیجه کبری (س) که متقاضی شرکت در این جشنواره هستند

https://khka.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=3946

 

نحوه ارسال فیلم ها

 

  1.ارسال فیلم از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی به نشانی http://elearning.cfu.ac.ir و در قسمت مربوطه خواهد بود.  

به زودی راهنمای مربوطه اعلام می گردد.

 

  2.هر شرکت کننده دو فیلم 3 الی5  دقیقه ای ) با حجم حداکثر 150 مگابایت ( تهیه کرده و مطابق الگوی زیر به صورت آفلاین بارگذاری نماید .

فیلم اول :

الف ) معرفی کامل دانشجو معلمان ) نام و نام خانوادگی ، رشته تحصیلی ، ترم و محل تحصیل(

دوربین به گونه ای تنظیم شود که تصویر شرکت کده واضح و قابل شناسایی باشد (

ب) معرفی نام غذا ، تصویر مواد اولیه و توضیح در خصوص آنها

فیلم دوم :

الف) بیان خلاصه ای از روش پخت و ضبط ویدئو کوتاه از نحوه پخت.

ب) تصویر نهایی غذا به همراه بیان چکیده ای از ارزش غذایی و فواید مصرف آن در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و سایر توضیحات ضروری و مرتبط.

 

 

اعلام عناوین غذا ها

 

  • هر شرکت کننده می تواند فقط یک نوع غذا (و در صورت تمایل در کنار آن، یک نوع نوشیدنی، سس و سایر چاشنی ها) را برای شرکت در جشنواره معرفی نماید .
  • غذای اصلی مشتمل بر انواع غذا های سنتی و محلی هر استان (همیت استفاده از چاشنی ها ،سبزی ها معطر محلی استانها) انواع آش ها ، آبگوشت ها ، پلو ها ، کباب ها ، سالاد ها ، دسرها و........ 

 

  • حفظ شئونات اسلامی حین انجام کار الزامی است .
  • به دو نفر برتر جوایز نقدی اهدا می گردد.

 

  •  

 

ردیف

عناوین

زمان بندی

1

اطلاع رسانی به دانشجومعلمان

10 لغایت 14 آذرماه

2

ثبت نام دانشجومعلمان متقاضی (از طریق لینک ثبت نام)

15 لغایت 20 آذرماه

3

تشکیل کمیته داوری و صدور ابلاغ برای اعضای کمیته

14 لغایت 20 آذر ماه

4

ارسال فیلم به پردیس ها و مراکز

29 آذر لغایت 15 دی ماه

5

دریافت فیلم ها و داوری و امتیازدهی به غذاها

29 آذر لغایت 15 دی ماه

6

انتخاب دو نفر برتر در هر پردیس و مرکز و ارسال گزارش

15 لغایت 20 دی ماه