جشنواره غذای سالم ایرانی (سنتی ، بومی و محلی)
جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی ، محلی )
غذاهای اصلی مشتمل بر انواع غذاهای سنتی و محلی هر استان ( اهمیت استفاده از چاشنی ها ، سبزی های معطر محلی استان ها ) انواع آش ها ، آبگوشت ها ، پلوها ، کباب ها ، سالادها ، دسرها و...
هر شرکت کننده دوفیلم 3 الی 5 دقیقه ای ( با حجم حداکثر 150 مگابایت ) تهیه کرده و مطابق الگوی زیر به صورت آفلاین در سامانه یادگیری الکترونیکی ویژه پردیس / مرکز بارگذاری نماید .
فیلم اول :
الف ) : معرفی کامل دانشجومعلمان ( نام و نام خانوادگی ، رشته تحصیلی ، ترم و محل تحصیل )
دوربین به گونه ای تنظیم شود که تصویر شرکت کننده واضح و قابل شناسایی باشد .
ب) : معرفی نام غذا ، تصویر مواد اولیه و توضیح در خصوص آنها
فیلم دوم :
الف) : بیان خلاصه ای از روش پخت و ضبط ویدئو کوتاه از نحوه پخت
ب) : تصویر نهایی غذا به همراه بیان چکیده ای از ارزش غذایی و فواید مصرف آن در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و سایر توضیحات ضروری و مرتبط
حفظ شئونات اسلامی حین انجام کار الزامی است .
ثبت نام دانشجومعلمان متقاضی ( از طریق لینک ثبت نام بارگذاری شده در سایت پردیس ) 15 لغایت 20 آذرماه
ارسال فیلم به پردیس / مرکز 21 لغایت 28 آذرماه
به نفرات برتر جوایز نقدی اهدا می گردد .
تذکر : تاکید می گردد که در صورت کسب رتبه برتر در مرحله اول جشنواره ، مرحله دوم جشنواره بین نفرات برتر و به صورت حضوری می باشد .
لینک فرم ثبت نام جشنواره غذا: