جشنواره غذای سالم ایرانی (سنتی ، بومی و محلی)
مراحل جشنواره
این جشنواره در سه مرحله برگزار می شود :
الف) مرحله اول : در پردیس ها / مراکز آموزش عالی (به صورت مجازی)
ب) مرحله دوم : استانی (به صورت حضوری)
ج) مرحله سوم : کشوری (به صورت حضوری)
نحوه ثبت نام دانشجو معلمان متقاضی
ثبت نام دانشجویان متقاضی ، با استفاده از لینک ثبت نام در سایت پردیس / مرکز انجام شود .
لینک ثبت نام :
https://pfzk.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=3929
"دستورالعمل اجرایی جشنواره غذای سالم ایرانی )سنتی ، بومی و محلی ("
ارسال فیلم
1- ارسال فیلم از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی به نشانی http://elearning.cfu.ac.ir و در قسمت مربوطه خواهد بود.
2- هر شرکت کده دو فیلم 3 الی 5 دقیقه ای ) با حجم حداکثر 150 مگابایت ( تهیه کرده و مطابق الگوی زیر به صورت آفلاین بارگذاری نماید .
فیلم اول :
الف ) معرفی کامل دانشجو معلمان ) نام و نام خانوادگی ، رشته تحصیلی ، ترم و محل تحصیل(
) دوربین به گونه ای تنظیم شود که تصویر شرکت کده واضح و قابل شناسایی باشد (
ب) معرفی نام غذا ، تصویر مواد اولیه و توضیح در خصوص آنها
فیلم دوم :
الف) بیان خلاصه ای از روش پخت و ضبط ویدئو کوتاه از نحوه پخت.
ب) تصویر نهایی غذا به همراه بیان چکیده ای از ارزش غذایی و فواید مصرف آن در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و سایر توضیحات ضروری و مرتبط.
- حفظ شئونات اسلامی حین انجام کار الزامی است .
اعلام عناوین غذا ها
- هر شرکت کننده می تواند فقط یک نوع غذا (و در صورت تمایل در کنار آن، یک نوع نوشیدنی، سس و سایر چاشنی ها) را برای شرکت در جشنواره معرفی نماید .
- غذای اصلی مشتمل بر انواع غذا های سنتی و محلی هر استان (همیت استفاده از چاشنی ها ،سبزی ها معطر محلی استانها) انواع آش ها ، آبگوشت ها ، پلو ها ، کباب ها ، سالاد ها ، دسرها و........
- -ثبت نام دانشجو معلمان متقاضی از طریق لینک ثبت نام 15 لغایت 20 آذرماه
- - ارسال فیلم به پردیس ها و مراکز 21 لغایت 28 آذرماه
- به نفرات برتر جوایز نقدی اهدا می گردد.