دانشگاه فرهنگیان استان خوزستان

جشنواره غذای سالم ایرانی (سنتی ، بومی و محلی)

مراحل جشنواره
این جشنواره در سه مرحله برگزار می شود :
الف) مرحله اول : در پردیس ها / مراکز آموزش عالی (به صورت مجازی)
ب) مرحله دوم : استانی (به صورت حضوری)

ج) مرحله سوم : کشوری (به صورت حضوری)

 

نحوه ثبت نام دانشجو معلمان متقاضی

 

ثبت نام دانشجویان متقاضی ، با استفاده از لینک ثبت نام در سایت پردیس / مرکز انجام شود .

لینک ثبت نام : 

https://pfzk.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=3929

 

"دستورالعمل اجرایی جشنواره غذای سالم ایرانی )سنتی ، بومی و محلی ("

 

ارسال فیلم

1- ارسال فیلم از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی به نشانی http://elearning.cfu.ac.ir و در قسمت مربوطه خواهد بود.  

2- هر شرکت کده دو فیلم 3 الی 5 دقیقه ای ) با حجم حداکثر 150 مگابایت ( تهیه کرده و مطابق الگوی زیر به صورت آفلاین بارگذاری نماید .

فیلم اول :

الف ) معرفی کامل دانشجو معلمان ) نام و نام خانوادگی ، رشته تحصیلی ، ترم و محل تحصیل(

) دوربین به گونه ای تنظیم شود که تصویر شرکت کده واضح و قابل شناسایی باشد (

ب) معرفی نام غذا ، تصویر مواد اولیه و توضیح در خصوص آنها

فیلم دوم :

الف) بیان خلاصه ای از روش پخت و ضبط ویدئو کوتاه از نحوه پخت.

ب) تصویر نهایی غذا به همراه بیان چکیده ای از ارزش غذایی و فواید مصرف آن در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و سایر توضیحات ضروری و مرتبط.

 

  • حفظ شئونات اسلامی حین انجام کار الزامی است .

 

اعلام عناوین غذا ها

  • هر شرکت کننده می تواند فقط یک نوع غذا (و در صورت تمایل در کنار آن، یک نوع نوشیدنی، سس و سایر چاشنی ها) را برای شرکت در جشنواره معرفی نماید .
  • غذای اصلی مشتمل بر انواع غذا های سنتی و محلی هر استان (همیت استفاده از چاشنی ها ،سبزی ها معطر محلی استانها) انواع آش ها ، آبگوشت ها ، پلو ها ، کباب ها ، سالاد ها ، دسرها و........
  • -ثبت نام دانشجو معلمان متقاضی از طریق لینک ثبت نام 15 لغایت 20 آذرماه
  • - ارسال فیلم به پردیس ها و مراکز 21 لغایت 28 آذرماه
  • به نفرات برتر جوایز نقدی اهدا می گردد.